Dags att filma Rissnabygden

Nu på onsdag startar en studiecirkel som har som mål att skapa en film om Rissnabygden. Eftersom vi är i ”höst och vinter-läge” är nog tanken att börja med de årstiderna. Det kommer proffsfilmare till hjälp och , om jag inte minns fel, så bedrivs detta som ett EU-projekt för att utveckla och/eller ta tillvara möjligheterna på landsbygden.
Intresserad? Då tycker jag du ska kommer till Zenit på onsdag kväll…

J-klar vd jag saknar min Macbook, den är inne på reparation efter en reparation, …, ja ni förstår… Därför blir det lite mindre (läs färre) bilder denna vecka.

– och imorgon blir det byte av kamera till en Nikon D90. D60’n flyttar till Sundsvall – det ska bli riktigt intressant att få jobba med en halv-proffskamera. Det finns dock en liten, liten , liten, liten hake med det hela….., just det, jag kan inte skylla på kameran längre om bilderna inte blir som jag/ni vill ha dom… 🙂

Ikväll repade Crossroad igen – och man fick lufta telecastern igen… en utmaning som vanligt…

Tisdag blir det däckbyte till vinterdäck samt resa till Sundsvall.

..och jag lyssnar vidare på Beatles 🙂


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x