Den perfekta presenten till en musikdiggare!

Tack min kära!

Det här är den ultimata presenten till en Beatles-älskare! Den är inte helt enkel att få tag i – men min underbara hustru lyckades! Jäklars vad glad jag blev för den här presenten! Många sköna musikstunder väntar…!

dsc_4963_web-411x500

Idag skriver jag från en lånad dator – jag lämnade in min Mac för garantirep, (det var ett irriterande pip i den) – när jag fick tillbaka den så funkade den inte alls!! – man blir irriterad då, när man glad i hågen åker hem och tror att man har en fräsch maskin i väskan med sig hem!! Men, den åker in igen omgående på måndag, vem kan leva utan dator i dagens värld?

dsc_4946_web-500x338Full rulle har det varit på Depå Grande idag igen – ett helt gäng ungdomar som övernattat och haft lite skoj tillsammans – konfirmandläger om jag inte hört fel…. Det lät som om dom verkligen upskattade bilåkningen i Påls knasiga bil som har styrning både fram och bak!

 

Vilket underbart väder det var igår lördag – jag och Susanne tog en långpromenad i solen och hittade dessutom ett älgtorn som vi gick upp i och solade oss i en stund- det var egentligen bara kaffetermosen som saknades då.

Idag, söndag, står det gitarrspel och Beatleslyssnande på repertoaren. Göran har lurat på mig en massa gitarrsolon, så det är väl bara att bita ihop och träna….

Ha en bra sköna söndag!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x