Utan mac, mitt liv går vidare….

..en gammal Agneta Fältskog-låt. –Utan dig mitt liv går vidare. Jag kände att den stämde in på nåt vis.

Är ni beroende av dator?
Antar att många börjar vänja sig vid att dagligen ha tillgång till dator för att surfa, kolla eposten, lägga in bilder, fixa o trixa med allt möjligt – det är ett nödvändigt verktyg idag.
Har ni provat på att vara utan dator en vecka – de e’ tungt kan jag säga… Jag som älskar att jobba med musik, musikproduktion, bilder, web, mm, det känns helkonstigt. Visst jag jobbar med dator hela dagarna på jobbet, men det blir inte samma sak som att jobba med det man verkligen brinner för…

Igår fick jag min nya kamera (fick o fick, var väl att ta i) och glad i hågen plöjde jag igenom manualen åt båda hållen, hade dessutom skrivit ut en bra kamerainställningsguide, på engelska, som jag hittade på nätet förra veckan… så då var den kvällen/natten räddad. Och ja, jag kommer att bli nöjd med kameran, den verkar riktigt bra, Nikon D90!

Det är pimpelfiskedags också!
På fredag startar försäljningen av DVD’n om Prisfiske på Börjesjön. Finns att köpa rakt över disk på sopplunchen på fredag – Zenit, Rissna.

Jsut precis – det är dags för sopplunch på Zenit – det serveras fisksoppa och hembakt bröd, kaka o kaffe. 11.30-14.00 på fredag. Kom ihåg att ta med 150 bagis till filmen också, det är som hittat för att få en kopia av denna raritet!

Sköna hälsningar från Bräcke kommuns populäraste sida (oj, stack visst ut hakan lite där..)!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x