Åsgård Session Band – Vilken succé!!

Jädrans vilken folkfest på Stornäslägdan!
dsc_4464

1100 personer på plats som fick uppleva denna avskedsföreställning av Åsgård Session Band.

Jag, Susanne, Anton o Göran tog cykeln till Kvarntorpet och åkte sedan båt bort till viken på Stornäset, i strålande sol!

dsc_4443

Hög stämning och fint väder. Måste säga att det var en fantastisk upplevelse att se hur alla människor strömma in på lägdan. Folk kom med bil, båt, cykel, motorcykel och till och med buss från Östersund!

dsc_4414

Det svängde riktigt skönt på många av låtarna och spelglädjen går det inte att ta miste på. Ja det var riktigt kul att få uppleva denna händelse i Rissna, Åsgård.

Ni som inte var där missade nåt.
Antar att det blir i stort sett omöjligt att toppa detta och pricka in en sån fin kväll igen.

dsc_4426
Det serverades allt möjligt gott med specialrätter i serveringstältet.

Bra kväll!

Blir man spelsugen?? YES!

Kunde inte låta bli att fota solens antågande i sommarnatten – en fantastisk vy en stund innan det var dags för hemfärd. För er fotointresserade så är bilden tagen med slutaren öppen 4,5 sek.

dsc_4512

…sen skulle man ju hem också i sommarnatten… och med mitt vanliga flyt så var det naturligtvis punka på cykeln, så det blev till att gå de 2,5 km hem till Rissna. Men månen lyste upp vägen hem.

dsc_4516

Väl i Rissna stötte jag dessutom på ett gäng, där en av killarna hade cyklat omkull och skadat axeln, ur led eller brutet, det vet jag inte. Samtal till sjukvårdsupplysningen var på gång just då.