Hemma igen efter 4 dagar på fjället

Sweet home ala’Rissna!
Nu har vi haft några sköna dagar i fjällvärlden jag och min familj. Vi har varit på en 4-dagars fjällvandring uppe i Södra Lapplandsfjällen, vid Storfjället. Vi har haft ett underbart väder utan en enda regnskur faktiskt! Det duggade några minuter under vår första dag men inget som vi blev blöta av. Därefter har det varit växlande molnighet och sista dagen strålande solsken!

dsc_4075

Det blev både glaciärvandring och toppbestigning under dessa dagar. Jag lägger upp lite mer bilder senare med en liten berättelse över vår vandring. Det blev drygt 300 bilder i Nikon D60’n, som är den kamera jag för tillfället har.

Gatuvåld

Måste skriva några rader om det j-vlä sattyg som förekommer till och med i vår lilla stad Östersund. Förra lördagen blev en av våra söner brutalt nedslagen på väg hem efter yran. En okänd kille kom fram till honom och bad att få alla pengar han hade. Naturligtvis sa han nej och då small det och han blev nedslagen och rånad på allt han hade på sig.

Turligt nog hade förövaren kastat ifrån sig alla grejor på en balkong en bra bit från brottsplatsen. Kanske skrämd eller nåt, vad vet jag?
Har vissa pojkar (antar att det är mest pojkar) inte fått nån uppfostran eller vad beror det på att man helt oprovocerat ger sig på oskyldiga människor på gatan?  Det är ju fördj-vligt att sånt ska behöva hända.

Nu nåt trevligare – Nu laddar vi för Åsgård Session Band i strålande högsommarväder! Det ska bli kul!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x