Tisdag kväll och jag har lyckats!

Musikrummet nästan klart – jag har flyttat tillbaka alla instrument och det är dax att koppla upp hela rasket igen – inklusive mina nya ADAM A7 monitorer – spännande! Känner mig som en liten pojke som väntar på julafton! Det tog dryga 3 veckor att få ordning på hemstudion, men nu är det gjort – gud så skönt! Jag kommer att mixa klart några Crossroad-låtar som vi sedan kommer att släppa fritt för dom som vill ha ett ex.

Ikväll har vi repat igen i Crossroad (det blir nog ett par vändor i veckan nu för att ladda ordentligt innan midsommar).
Många sköna låtar hann vi med. Det är ju som sagt turnédax snart – midsommarafton bär det av till Fjällsta/Torsäng. Välkommen dit alla! Då blir det hålligång i logen. Creedence, Ledin, Eagles, och många andra goa låtar!

Jaha – åsså var det rubriken – varför är jag så glad att jag lyckats då?
Jo, jag har tagit mig igenom hela den krångliga textmassan på den underbara låten I’m Yours ikväll – Göran och jag i Crossroad ska uppträda på en sommarfest lite senare i juli och då blir det premiär för den låten offentligt. Det blir en halvtimme blandat med både lite akustiskt, 2 gitarrer ( och kanske en ukulele), och med komp – det blir en ny erfarenhet – men spännande! Har ni möjlighet att komma till Rissna och Lillsandsvallen då så är ni naturligtvis välkomna att komma o lyssna – ju fler som kommer, desto mer nervös blir jag – o bara det blir ju spännande 🙂

Jag slänger ut en blänkare här när det börjar närma sig!

I’m Yours!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Guest
Eva
14 år sedan

Ta med flygeln!
Nu tror jag du blivit skvatt galen!
Men det finns alltså redan en Rissna-festival… Jag som trodde jag kom på något… 🙂
Men den helgen verkar det som att vi tyvärr är bortresta på annat håll, det får bli en annan gång!
/ Eva

Bengt
Guest
Bengt
14 år sedan

Hej Eva!
Japp, en allmän offentlig spelning – alla får komma. Det får säkert plats en 3000 pers där. Ta med familjen o kom. Tyvärr får man inte sätta upp öltält där, det är en ”buvall”, men sånt finns i Rissna. Eller ja, öltält, men öl i alla fall! Dagen innan, på lörda’n är det faktiskt Rissna-festival, men då är inte vi hemma, tyvärr.
Welcome! PS! Du kan väl ta med flygeln!

Eva
Guest
Eva
14 år sedan

Aha…. En allmän offentlig spelning… Får vem som helst komma?
Isåfall tar jag med mig familjen och tältet, för det måste väl finnas någon plätt där vi kan slå upp det?
Så kan väl du fixa ett öl-/mat-tält och ett dass, och vips så har ni ett embryo till en ”Rissna-festival” 🙂

Maidi
Guest
14 år sedan

Jag vill ha exakt datum när man ska infinna sig på Lillsandsvallen!!!
Tack på förhand.
Hehe
Maidi

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x