Hagström – Burns och en Fender Strata

Ja, det är vad jag hängt upp på väggen ikväll i mitt nya fina musikrum! Extrem musikrum makeover är ju överstökat nu, så nu är det endast lite styling kvar 🙂

Ett par av dessa, Hagström-basen och Burns-basen är lite av rariteter med hyftat andrahandsvärde. Hagströmbasen använder jag faktiskt ibland vid inspelningar.

Hagström Super Swede, Burns, Fender Stratocaster

Men man undrar ju om det är nåt fel på oss/mig – vi har renoverat två rum på rake’n nu i 6 veckor i sträck – puh! Tror nästan jag ska låsa in hammaren och snyggbyxorna och kasta bort nyckeln – det känns så nu! Och precis under våren då det finns tusen andra saker att göra. Gräsmattan till exempel har sett bedrövlig ut – den har växt bra för jag har gött den ordentligt tidigare i vår 🙂  så den var riktigt långhårig, precis som jag har hunnit bli. Så både den och jag fick en klippning idag! Hmm…jag blev snyggare än mattan 😉

Må gott!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrik Lindblom
Guest
Ulrik Lindblom
13 år sedan

Hej! Du har inte lust att sälja Burnsbasen?

Med vänliga hälsningar
Ulrik

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x