Ny text till min CV!

Japp!
Nu är man mattläggare också. Ikväll så tog vi tag i det jag gruvat mig fört ett tag – mattläggning. Men nu ligger den där på plats i studion. En antistatisk heltäckningsmatta  – det börjar faktiskt likna nåt i rummet och nu längtar jag till att få flytta in instrument och dator och inspelningsutrustning OCH få testa mina nya studiomonitorer – ADAM A7 😉

En riktigt fin dag har det varit här i Rissna idag också, 19 grader kom termometern upp i och det blåste inte idag heller = sommar!

I övrigt var det en riktigt lång arbetsdag idag – närmare 12 timmar – huh!

Soliga hälsningar till er alla!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x