Midsommar är över och vi går in i den verkliga sommaren

Jag hörde nån som kåserade på radion en sen kväll och hon som berättade sa några kloka ord som faktiskt stämmer ganska bra tycker jag;
Fram till midsommar är den en enda jäktig transportsträcka med allt som ska hinnas i i form av en massa händelser för skolbarnen innan skolans slut, sen skolavslutningar, det är vårstädningar, krattning, vinterprylar bort, sommarprylar fram, rabatter som ska fixas, det ska sås om man har land, man ska hinna uppleva ljuset, det ska planeras inför sommar och ledigheter, ofta intensiva veckor på jobbet osv, osv…

Så kommer då midsommaren som en räddning. Allt sånt där är över och man går in i en lugnare period med varmare temperaturer, ledigheter osv – det känns helt enkelt lugnare.
…och nu är vi inne i den perioden.
Själv startade jag den perioden med att repetera lite musik med Göran inför kommande turnéer runt om i vida världen. Kul!

Två veckor kvar till semester – det ska bli riktigt skönt att få vara lite ledig, fiska, grilla, ta en öl framför en brasa och spela och sjunga lite tillsammans, resa lite kanske och naturligtvis – min höjdpunkt – fjällvandra. Om jag har möjlighet och det blir väder så gör jag gärna mer än en sväng, men det är sånt som tiden får utvisa.

Sköt om er runt om i vårt avlånga land.


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x