Lördagkväll och jag sitter och funderar över Adam 7

Adam 7? Jo, det är prylar som min fru inte vill höra talas om. Studiomonitorer som jag ”behöver” till min hemstudio. Funderar på om jag ska välja Adam A7 eller Genelec 8030, men Genelec kommer att skära ännu mer i frugans renoveringsbudget 🙂
Har ni några bra argument får ni gärna hjälpa mig!

På tal om frugan – idag gjorde vi helstekt fläskfilé på utegrillen (superfint soligt väder idag igen!!) och när man ska äta grillat så är det bra att ha grillbestick – och det trodde jag att vi hade, jag var närmast bombsäker!! Men dom fanns inte nånstans alls, så det fick bli vanliga bestick – kunde inte sluta tänka på besticken och efter middan’ återfanns dom – och gissa vart? Jo i kökssoffan (gammaldags soffa med lock)!!! Av nån underlig anledning så hade jag inte letat där! Men nu är dom tillbaka igen 🙂

Idag har vi påbörjat nästa renoveringsprojekt också – eller frugan började redan i veckan med att tapetsera en wallpaper i ungarnas allrum – det blev riktigt fränt faktiskt! Nu ska det bli klinker på golvet också. Det har jag aldrig lagt förut, men det ska nog ordna sig (hoppas jag) – lite utmaningar måste man ha!

Idag tog jag faktiskt ut gitarren och satt och plinkade och sjöng för mig själv i solen – dagens låt blev Simon & Garfunkels Sounds of Silence. En riktigt skön låt att spela! Kanske nåt att spela in så småningom.

Sköt om er ute i stugorna – imorgon ska solen skina igen – de’ har jag bestämt!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x