En liten promenad

I lördags gick jag ut på en liten promenad med kameran hängande över axeln.

Det är skönt att ge sig ut och denna gång blev det utan att ha varken nå’t mål för promenaden eller för kameran.
Denna gång gav jag mig ut i skogen och följde några skoterspår. Uppe vid Åselet en bit utanför Rissna så hittade jag en del ”spår” efter bävrar och jag stannade och fotade lite.
Jag satte mig ner en stund också vid åkanten med förhoppningen om att kanske få se en bäver på nära håll där i vattenbrynet, men det dök inte upp någon. En skön utflykt/skogspromenad var det i alla fall.

Här kommer några bilder på hur duktiga gnagare bävrarna är. Det här är ju bara små björkar, dom kan avverka fullstora björkar, men just här hittade jag inga sådana.

Klicka på den tredje bilden här ovan då får ni se hur otroligt fint skären blir efter deras tänder – otroligt!

På den första bilden här ovan ser man att bävern lagt upp björkstammen en i klyka liksom och sedan ätit av från båda hållen, eller om det helt enkelt är så att det är slumpen som gjort detta – vem vet…

Vi ses och hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x