Årets längsta dag – 21 juni

21 juni – årets längsta dag….

De flesta brukar då skriva , -nu vänder det och blir mörkare – men jag vet inte jag…. visst, kanske kvällarna blir lite mörkare igen men vi har många fina sommardagar framför oss innan det är dags för mörker igen. Förresten, fram i augusti kan det vara riktigt mysigt med mörka sommarkvällar med en fin brasa och trevliga vänner – lite musik, lite skratt…. trevligt!
…och äntligen verkar det vara sol o värme på gång även hit till Jämtland – fy, vilket tråkigt väder det har varit ett tag nu! Denna vecka ser ut att kunna bli riktigt fin, hoppas det håller i sig…

Igår var det bröllop, antar att ingen missat det – jag tror att kungahuset fick sig en rejäl positiv skjuts framåt efter denna uppvisning i äkta kärlek mellan Daniel och Victoria – Daniels tal till sin hustru var otroligt vackert och fint – då kom känslorna fram även hos mig… otroligt vackert!

Har repererat lite musik ikväll igen, på Zenit i Rissna och igår hade jag en gammal spelkompis på besök. Han ska hit lite senare i sommar/höst och spela in ett par låtar i min studio – intressant projekt!

Njut av årets längsta dag – vem vet, den kanske har nå’t trevligt att bjuda på!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x