Frisk luft idag!
Senaste dygnet har varit ett av de kallaste  på mycket länge här i Rissna. Det har som ”varmast” varit -29 och kallast -33!

Det blir inte många minuter utomhus då. Månen är i nedan nu, men då det var fullmåne tidigare i julhelgen så var jag ut och plåtade lite nattetid (man vänder ju på dygnet lite under ledigheten). Här kommer ett smakprov. Exponeringstiden är så lång som 30 sekunder.

Månljus kl 24.00
Musik
Crossroad-sidan som låg här förut har flyttat ut till en egen sida. Istället kommer jag att skriva lite om musiklivet här i Rissnabygden som information. Jag har börjat lite, ni får gärna hjälpa mig att fylla på med fakta så det blir en mer komplett sida – Musik i Rissnabygden.
Själv har jag beställt nyaste versionen av Logic (programvara till Mac för inspelning i dator) till min lilla hemstudio. Logic får väl anses som ett av de stora inspelningsverktygen idag. Jag och Göran har precis börjat spela in några låtar, så med lite tur kanske jag kan ge er ett smakprov lite längre fram…

Javisst ja, ni kanske undrar vad -4,5 i rubriken stod för, ja inte temperaturen i alla fall. Jo, det är ett värde som gäller för mig inför Beach 2010!

Det kommer mera….. 😉


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x