Sköna kvällar är det…

Fint väder har det varit nu ett par dar igen – hoppas det håller i sig, men det ser inte så lovande ut för onsda’n.

Data- o teknik-nörd som jag är, så går jag och väntar på Mac-uppgraderingen som släpps på fredag. Ska bli intressant! Och för alla windowsvänner (eller Vista-hatare) kommer snart Windows 7 – grattis! Jag tror det är läge att uppgradera då – Vista är inget kul operativsystem. Det är väl egentligen ett av Microsofts sämsta genom tiderna – möjligtvis Windows Milennium kan var med i kampen om århundradets sämsta operativsystem.

Egentligen så är jag fascinerad över Mac’ens stabilitet – det är ytterst sällan det är nåt mankemang – och virus existerar inte (ännu i all fall, ska jag väl tillägga).

Jag är ju musikfixare i hemstudion också – och Apple har släppt nya versioner av den programvara jag använder – Logic. Det är också intressant för en annan… Dock en hel del pengar att uppgradera sådana programvaror 🙁 … men det kostar att ligga på topp 😉

Det var mycket länge sen det var så mycket ungdomar i Rissna som det är just nu. Depå Grande har fulla ”skolan” med tonåringar! Lite fart på byn alltså!

…och snart börjar älgjakten! Då för vi se och höra om det finns någe’ björn på trakterna också.

Tjingeling!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x