Jag vill ha vår och värme!

Igår var vi iväg och såg en otroligt bra film, Män som hatar kvinnor. För mig som läst alla böcker i serien så var förväntningarna höga och jag kan bara säga att dom infriades – även om alla delar i boken inte fanns med.  Filmen blandar allt från lite humor till riktigt hårda scener som verkligen visar hur grymma vi män kan vara… Jag säger bara det till er män; var rädd om era kvinnor – vad vore livet utan dom!!

Tittade på Lets Dance-avslutningen när vi kom hem igår och fick se att svenska folket tyckte att Magnus dansade bättre än Laila – kan det vara sant?!?! Jaja…
Missade däremot Så ska det låta igår. Får väl titta på reprisen – för det programmet gillar jag verkligen.

Jag ser att det blivit lite bilder i inläggen den senaste tiden – det måste jag ändra på, jag fotar ju varenda dag, så nån bild borde jag kunna lägga ut emellanåt

I dagens meny ingår melodikrysset, fixa farsgubbens dator, åka till Lundhags i Järpen och kolla in reavarorna, spela lite gitarr  – har en massa solon som ligger och väntar på att bli intränade, men det är bara AC/DC och Eagles o Bon Jovi och andra enkla solon (vehåggarmusik, som en nära vän kallade det i radion häromdan 😉 ) ,  käka tacos, ta ett glas vin, släcka lyset, titta på Robinson OCH ställa om alla klockor – glöm inte det!