Idag har man svängt sina lurviga!!

Missuppfatta mig inte nu, jag har åkt slalom – kan väl inte påstå att det gick som en dans men några svängar blev det väl. Antons skola åkte iväg på den årliga skidresan, som oftast går till Storhogna och då får även föräldrarna möjlighet att följa med. Det ”snodde ont” längst upp i liften, lite mer sol o fint väder hade inte gjort nåt, men man kan inte få allt.

Imorgon fredag ska vi in till stan o titta på filmen Män som hatar kvinnor – jag har länge sett fram emot att se den. Jag har plöjt igenom Stieg Larssons alla tre böcker och det är helt klart som bästa böcker jag läst hittills. Hoppas nu bara att man inte blir besviken på filmen, men dom som sett den säger att den är riktigt bra.

Du har väl inte missat att det är Earth Hour 2009 nu på lördag? Mellan kl. 20:30-21:30. Alla förväntas släcka ner i hemmet under en timme som en manifestation för att ”rädda jorden”.
Kommer ni att släcka o stänga av tv:n mitt i Robinson, Babben/Uggla, Sverige-Portugal?
Många städer kommer att strunta i detta för att undvika en ökad brottslighet. Som en liten bisats så såg jag någonstasatt Vattenfall förlorar ca 6 miljoner elintäkter under denna timme…


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x