Min bil har bytt namn

Den heter nu SAAB-Spyker!

Jag är förjädra glad att SAAB har räddats! Kanske det är mycket känslomässigt i det, men jag tycker att det är bra att vi i Sverige får behålla en sån fantastisk utvecklingsenhet som SAAB är. Några direkta familjebilar kanske det inte blir, jag tro mer det kommer att handla om konkurrens till BMW och Audi.

Själv har jag varit på Elitseriehockey ikväll i Sundsvall. Tittade på Timrå-Frölunda. Inget av lagen är mitt favoritlag, men det är ändå en upplevelse att se livehockey. Det var en riktigt spännande match där Timrå vann till slut.

Hörrni… Nu har Mr Clooney landat och är på väg mot Rissna. Så nu blir det vilda västern i Singsjön 🙂

..och massor av snö ska det bli nu… de e’ bra. Vi har lite för lite av den varan just nu.

Ha det gott alla – o du George – nu får du skotta dig fram till Singsjön!

/hälsningar från en SAAB-Spyker-ägare


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Solweig
Guest
Solweig
14 år sedan

Just skottat fram Spykern ur all snö jag. PUST!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x