Har den nya jorden vaknat… eller?

Hej!

Idag måste jag skriva några rader om vad som hänt utanför vårt hus under några dagar – man slutat aldrig fövånas!?!
Det började i fredags när vi såg några ”vuxna” (jag är lite osäker här..) människor gå ut från Zenit (vår bygdegård) åt alla håll och kanter. Några gick upp mot vårt hus och vek av in i skogen. Personerna plockade upp pinnar som man la i en kvadrat och i den hamnade både en kotte och en sten. Ritualen fortsatte med knäböjning under lång tid inne skogen vid denna plats (alla hade var sin plats).

Jag har aldrig sett nåt liknande – eller jo kanske…. Den här uteverksamheten liknar väldigt mycket det som min fru tillsammans med sin kollega gör ute i skogen (Ninni-skogen som man kallar den), så endera är det dagispersonal på utbildning 🙂 eller också är det en sekt vi haft inpå knutarna.

Det jag hoppas är att inte dessa ”vuxna” kvinnor och män är människor i ett psykiskt svårt läge som blir lurade av någon sekt/sektledare. Jag hoppas man gör dessa handlingar av egen vilja.

Efter lite efterforskningar hittade jag kopplingar till något som heter  Den nya jorden vaknar och Världsträdet. Läs mer här (länk till Världsträdet) – (länk till Den nya Jorden vaknar)

Jag säger bara – Välkommen till Rissnabygden – här händer både det ena och andra – vad sägs om George Clooney och Den nya jorden vaknar!

Ha det bra!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maidi
Guest
14 år sedan

Ibland önskar jag att du hade en Gilla-knapp på Bloggen. Det här låter ju både intressant men också lite kusligt!!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x