Listat klart i uterummet!!

Helskotta vad lister det finns i ett uterum med en massa fönster och öppningbara dörrar. Uterummet som vi gjorde ifjol blev naturligtvis inte klart på en gång. Ett vanligt problem antar jag att så fort det går att använda så blir det kvar lite saker… -jag gör det sen, tänker man. Nu efter en veckas listtillverkning i farsgubbens snickarbu’ så är det listat, målat och klart i vårt uterum – f-n va skönt! Och snyggt blev det också om jag får säga det själv! Nu är det utsidan kvar som ska få sig en omgång med lister – huh!

Dagen har som vanligt bjudit på en hel del regnskurar blandat med solsken.  Passerade infarten till Gransjölandet där det varit auktion idag och den vägen såg inte rolig ut, nyhyvlad och denna blöta…..

En sväng till Östersund blev det också och middag blev det också där… man kan väl säga att vi åt ute idag, på en vägkrog  – thaimat för Susanne o mig och hamburgare för Anton.

dsc_4021

Imorgon ska vi försöka hinna med ett besök på kafeet i Boggsjö Kapell, jag tror att man har öppet ett par dagar till innan det stängs för säsongen.

Vill även passa på att göra reklam för Åsgård Session Band (se annons i föregående inlägg). Jag har även lagt upp en avdelning med evenemang. Där kan ni också hitta informationen om evenemanget i Åsgård om en dryg vecka.

Nu håller vi tummarna för lite sol framöver, för Yran och för alla andra evenemang som behövs för att Jämtland ska leva och vara attraktivt för oss själva och alla besökare.

Vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x