Capodaster

Grattis Ronnie!
Först in med rätt svar på bildfrågan om vad jag fick i present på namnsdagen! Vinsten levereras i presentförpackning till dig inom kort!

Igår såg jag en svan uppe vid åselet mellan Rissna och Boggsjö – känns på nåt vis som ett litet vårtecken. Har ni hört förresten, att fåglarna har börjat ta ton igen, kanske inte idag då, då snöbyarna har gjort livet surt för oss igen…

Ikväll repade vi (Crossroad) in en ny låt igen – det blev en Eagleslåt igen, James Dean. Den gungar riktigt skönt faktiskt.

Tack förresten, Hembygdsföreningen, för blommarna jag/vi fick som avtackning för ”lång och trogen tjänst” – tack! Hoppas det komemr in nya, pigga krafter och nya ögon som kan ha ideer om hur framtidens förening ska kunna se ut – det behövs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Guest
Heléne
15 år sedan

Ronnie såg dom (svanarna) redan på lördagen när han for upp till Stortjärna. Men dom var borta när han for hem igen, så dom tyckte nog inte det var tillräckligt öppet ännu. Vi har hört att dom flyger över oss på kvällarna, så dom söker helt klart ett ställe att stanna på.
Frågar du mig får dom stanna NU!!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x