Vilket röj i Rissna!

Hela dan!

Ja, med röjsågen…jag har avreagerat mig på mycket sly och buskar idag 🙂

Först en vända efter motionsslingan, det var en hel del sly där, så det blev väl en 4 kilometer, därefter fortsatte jag på hemmaplan med att röja runt tomten…i hällregn, grannen undrade vad jag hade för fel 🙂 , tyckte jag skulle sätta mig ner en stund för då kanske det skulle gå över…

Jaha, vad gör jag sen då, ikväll? Jo, ut och springer i hällregn och dyngblött spår – tur inte alla ser vad man gör 🙂

Fåglar
Nu kommer en par bilder som jag vill ha hjälp med vad det kan vara för fåglar, jag känner inte igen dem riktigt. Det lär väl vara några ungfåglar och dom har ju inte riktigt samma färgskrud som de vuxna…

Bilderna är inte riktigt i skärpa, dom är tagna i flygande fläng bara för att få dem på bild. Rovfåglen är dessutom förstorad rätt så mycket eftersom det var på ganska långt håll.

Trevlig helg alla ni där ute – sköt om er, ta vara på sommaren och njut!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x