Vilken fin dag!

Kall förmiddag men sen kom både solen och värmen – underbart! Så här sitter jag ikväll och dricker lite vin och mår gott – men naturligt efter en runda i motionsspåret 🙂 – sonen plågade mig riktigt ordentligt denna gång – puh! – jag blev totalt slut.
Vårt motionsspår (elljusspåret) är inte att leka med som löparslinga – riktigt skarpa stigningar för en medelmåtta som mig i löparskor!

Garaget är städat – underbart!
Bara en sväng kvar till återvinningen så är det hela klart. Jäklar vad skrot som samlas på under åren, men nu får bilen plats igen – otroligt!

Yran!

Idag börjar krogstråket i Östersund. Det är riktigt kul när stan’ vaknar till liv ordentligt under denna festvecka! Måste nog in och kolla in stråket nån kväll – det brukar vara riktigt mysigt. Sen är det ju själva yran nästa helg och lite sugen är jag att gå och se Lars Winnerbäck, vi får se hur det passar….

Winnerbäck är en duktig låtskrivare som kan hitta ord och formuleringar i sina texter som ”träffar rätt”. Inte konstigt att han kallas för den nya moderna Ulf Lundell.

Igår repade vi i Crossroad igen (tack förresten till er som var med och lyssnade på oss på Lillsandsvallen!). Vi håller på att se över repertoaren för att försöka fräscha upp den lite. Ja, fräscha och fräscha…,det beror väl på vilket århundrade man är född 🙂
Men, vi ska försöka få in lite mer material som ger lite mer ”gung” i låtlistan. Det känns som vi har lite svackor som måste rättas till – bl.a. så kommer det nog in ett litet medley med gamla goa hårdrocklåtar från Kiss o AC/DC. Kanske nån skön ABBA-låt och lite annat smått o gott!

Önskar alla er en skön helg!

Här kommer Winnerbäck – För Dig!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x