Varför är helgerna så korta?

I alla fall känns det så…
Men fint väder har det varit här i Rissna i helgen – idag söndag var det en riktigt skön dag. Själv har jag snickrat lite på huset, isolerat lite kring uterummet och satt den sista listen på plats, perfekt!

Igår uppgraderade jag min Macbook Pro till nya operativ Snow Leopard – och – den bästa dator jag haft blev ännu bättre. Tänk att jag inte en enda sekund har ångrat övergången till Mac och Apple. Den datorn är så mycket stabilare, användarvänligare, snabbare, enklare och bättre så jag förstår inte varför jag inte bytt tidigare – men bättre sent än aldrig..
Nästa gång ni tänker byta dator, ta er en funderare på om Mac kan passa er, gör det…

Ser på enkäten jag lagt ut att det fortfarande är en liten övervikt av folk som inte ska jaga älg… Frågan får väl ligga ute ett tag till så får vi se vad slutresultatet säger på denna ofantligt vetenskapliga undersökning 🙂

Men, imorrn börjar älgjakten för alla som nu har haft abstinensbesvär ett tag – lycka till med älgar och björnar!
Förresten ser ni nån björn så kan ni väl skriva till mig så kan vi lägga ut lite ”björnkartläggning/björnobservationer” – det skulle vara intressant.

Sköt om er i skogen, på passet, på jobbet, hemma eller vart ni befinner er – tjingeling!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x