Slagsmål på lörda’n

Lördagkväll efter en underbar dag i solen!

Fick se ett märkligt skådespel idag när jag var ute på fotopromenad. Ett par svanar i fejd med ett kanadagäss-par. Mykcet intressant skådespel. Tyvärr kunde jag inte komma nog nära med kameran utan att skrämma dom så det fick bli några bilder på långt håll – bara för att fånga ”spelet” på bild. Jag antar att det hannarna som gjorde upp om en bra boplats.
Svanarna fick faktiskt ge sig efter en lång batalj. Det var ett hiskeligt liv när dom fajtades med varandra.
Bara för att få en liten uppfattning om det jag fick se så lägger jag upp några bilder.

Jag lyckades även fånga en skrake i flykt på vägen hem – det går undan så det gäller att hänga med, med kameran för att få dom på bild.

Trevlig fortsättning på helgen!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x