Skön lunchpromenad – en vanlig tisdag

Vilken skön lunchpromenad det blev idag!
Efter att ha kastat i mig lunchen lite snabbt så hängde jag på mig kameran och drog ut en liten vända. Det gäller att passa på den lilla stund solen är framme och visar sig.
Man hinner ju inte så långt på en lunch men det är ändå skönt att dra iväg ut en sväng. Frisk luft, natur och ljus ger energi och man mår helt plötsligt mycket bättre. Det blir lättare att jobba helt enkelt.

Det var en mystisk stämning på nåt vis, med solstrålar som kastades mellan trädstammarna och dimma som svepte fram emellanåt.
En vanlig vardag lunch kan bli spännande och intressant.
Och fototillfällen dyker det alltid upp, det gäller bara att ha kameran med och plåta mycket (och slänga mycket) bilder.

Jag hittade en kallkälla också ute i skogen och jag får väl bara erkänna att jag fångas av alla dessa små upplevelser som man ”drabbas av” och det går liksom inte att låta bli att smaka vattnet från en kallkälla. Märkligt det här med källor, vattnet kommer bara upp ur marken…

Och helt plötsligt, där ute i skogen kom dimman och svepte fram och skapade ett fantastiskt ljusspel mellan träden. Upp med kameran naturligtvis och jag lyckades få några bilder. Det här ljusskenet varade bara en minut ungefär men det var en häftig upplevelse!
20111122-224350.jpg

Ha en fortsatt skön höst, jag vill inte kalla det här för vinter även om vi har 1:a advent nu på söndag.


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x