Påskhelg – första halvan avklarad

Idag har vi söndag och vilket väder det är här i Rissna! Inte ett moln, så långt ögat kan nå, inte en droppe regn….!

Men påsken började i torsdags när jag fick fint påskkärringbesök från Busbua – vårt fina föräldrakooperativ här i Rissna! Kul!

Anton, vår son, ville ha ett litet annat utseende sista skoldagen innan påsklovet – det var Jamtlandshatt och mustasch som gällde.

Påskafton är det ju pimpelfiske på agendan också, det är Boggsjöpimpeln som gäller – men….inte ett napp! Jo, Anton hade ett par ryck i linan men det var allt. Antons borrande var dessutom en skön upplevelse – man kan väl kalla det att han brottade sig igenom isen istället för att borra 🙂

Igår kväll hade vi goa grannar på knytkalas, mysigt värre.  Mycket musik blir det som vanligt när broder Lars m fru kommer. Dessutom kom Stina o Pehr frampå kvällskröken, så vi spisade Podge nya album ett par gånger – tillsammans med egna inspelningar gjorda här hemma i hemstudion.

I brist på kylskåp i uterummet så fick vi arrangera kylningen på detta vis. Tack för en trevlig kväll!

En kall natt var det, så nu på morgonen gick Anton o jag ut på promenad på skaren – en härlig känsla må jag säga! Anton provade att åka spark också – till och med det gick bra. ….o kisse ville ju naturligtvis vara med 🙂

Har ni möjlighet så kliv upp en tidig morgon och ge er ut på en promenad på skaren, lyssna på alla fåglar som kvittrar för fullt och njut – de’ e’ en kanonhärlig känsla!

Ha en härlig fortsättning på Påsken!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x