Novemberljus… och mörker…

November drar vidare och det är bara att hänga på.
Vad tror ni, får vi nån snö innan 1 december? Ja, man vet aldrig, när det väl vänder så kan det vända fort. Och det är ju nästan så man längtar till lite vitt nu. Just nu sitter jag i bilen och väntar på att sonen ska komma ut efter en innebandyträning och det jag vill komma till är att bilens lyse liksom ”försvinner” när man är ute och åker. Billyset äts liksom upp av mörkret. Vägar, gångtrafikanter, ja allt blir verkligen kolsvart. Ni har väl reflex på er när ni är ute?
För ute är ni väl? Den bästa medicinen som finns är att vistas ute! Tänk en kopp kaffe en rimfrostig dag med solen som ger oss lite energi!

Kameran är en viktig del i mitt liv märker jag. Jag kan inte åka iväg utan att ha kameran med mig. Jag kan inte låta bli att plocka fram (eller plocka fram, den ligger framme jämt) den och gå ut och fota allt möjligt. I tider med stämning och känslor så blir det ofta bilder på allt smått i vår värld. Vår vackra natur…
Just nu fastnar jag ofta i de underbara bilder som frost och vacker, låg höstsol ger. Det blir ett magiskt vackert ljus!

Så, här kommer några bilder från dagens ”lunchplåtande”.


Sköt om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x