När kommer våren?

Jag vill ha vår och värme!

Igår var vi iväg och såg en otroligt bra film, Män som hatar kvinnor. För mig som läst alla böcker i serien så var förväntningarna höga och jag kan bara säga att dom infriades – även om alla delar i boken inte fanns med.  Filmen blandar allt från lite humor till riktigt hårda scener som verkligen visar hur grymma vi män kan vara… Jag säger bara det till er män; var rädd om era kvinnor – vad vore livet utan dom!!

Tittade på Lets Dance-avslutningen när vi kom hem igår och fick se att svenska folket tyckte att Magnus dansade bättre än Laila – kan det vara sant?!?! Jaja…
Missade däremot Så ska det låta igår. Får väl titta på reprisen – för det programmet gillar jag verkligen.

Jag ser att det blivit lite bilder i inläggen den senaste tiden – det måste jag ändra på, jag fotar ju varenda dag, så nån bild borde jag kunna lägga ut emellanåt

I dagens meny ingår melodikrysset, fixa farsgubbens dator, åka till Lundhags i Järpen och kolla in reavarorna, spela lite gitarr  – har en massa solon som ligger och väntar på att bli intränade, men det är bara AC/DC och Eagles o Bon Jovi och andra enkla solon (vehåggarmusik, som en nära vän kallade det i radion häromdan 😉 ) ,  käka tacos, ta ett glas vin, släcka lyset, titta på Robinson OCH ställa om alla klockor – glöm inte det!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Guest
15 år sedan

Hoppas du hittar något i Järpen!
Jag hade nog också åkt dit om det inte var för att Pål har dragit hit en massa rallybilar…… Behöver väl inte tala om vad Ronnie gör idag…. Han tar inte upp ett hål i väggen i alla fall 😉

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x