Melodikrysset v.27

imageSommarvärmen är tillbaka igen och det känns riktigt skönt. Det har blivit ett par riktigt härliga kvällspromenader denna vecka. En kväll fixade jag middag och tog med mig och åt ute. Riktigt härligt att sitta ute i det fria, äta god mat och njuta av sol och värme.

Idag får ni kryssa er fram utan mig.
Jag ska hjälpa min bror med lite fixande.

Önskar alla en skön och härlig helg!

En bild (3 bilder) från veckan som gick. Dels lite blommor i min trädgård, en tjärn jag gick till och fick uppleva några bävrar på nära håll, samt bäcken vid sommarstugan där jag snart ska dra upp lite öring 🙂 )

Det är mobilbilder och även redigerade i mobilen så kvaliten blir inte densamma som med kameran och bildprogram men kul ändå vad det går att fixa i smartphone’n.

Lördagskramar
/ Bengt


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

74 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
gun
Guest
gun
10 år sedan

1000-tack för i dag. Visst går vi mot Winter – men först lite semester. 3 arbetsdagar kvar och sedan 4,5 vecka ledigt tjoho. Ha det bäst – nästa lördag är jag på väg mot Ockelbo så jag kommer i alla fall att lyssna. Ha det bst och på återhörande. Kram

74
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x