Lördag morgon

Frost och dimma, så ser starten på dagen ut så här vid åttatiden…

Både jag och Anton klev upp tidigt idag, tände lite ljus i uterummet och fixade lite fika. Mysigt!
Jag sitter och skriver på ett långt brev och Anton spelar spel på sin mobil. Gårdagens hockeymatch sitter kvar på våra näthinnor eftersom den kommer på tal igen. Modo slog ju Brynäs med 2-1 igår. Efter matchen tittade vi på en långfilm om John Lennon. En bra film men både sorglig och tragisk. Han hade ingen bra uppväxt även om det kanske var det som formade hans musikaliska bana efteråt i Beatles. Sevärd film, leta gärna upp den i SVT Play och titta på den.

Veckan har varit blandad med både positiva och negativa vibbar – fyllt år har jag hunnit med också och den dagen kom det här neddimpande som present…

En sväng till Sundsvall har jag hunnit med också. Det har blivit vardagsmat med dessa resor nu. Känns som jag åker som en skottspole dit numera.
Vädret har varit allt annat än roligt de senaste dagarna känns det som. Regn, grått och rusk. Jag hade nästan hoppats att det skulle bli vitt och fint – längtar faktiskt till skidåkning!

Undrar om siken har börjat leka än och gått upp i bäckarna? Tänkte faktiskt ta med Anton ut på sikhåvning i höst så han får prova på det lite spännande fisket. Att gå med pannlampa och ficklampor och leta och lysa på fisken är riktigt spännande, barnen brukar gilla det. Men det gäller att ha riktiga stövlar 🙂 Och ungsstekt sik med grädde är ju inte helt fel.

Oj vilket vackert väder det blev helt plötsligt – dimman är på väg att lätta och solen strålar vackert genom frostiga grenar och grässtrån! Så vackert det kan vara på hösten. Det kanske blir en motionsrunda i solen lite senare då!

Dagarna är inte lika långa som skuggorna nu…

Ta hand om er ute i vårt långa vackra land.

Kram på er…


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x