Kärlek!

Kärlek på en måndag, tänker ni……?! Ja, varför inte, det finns alltid nå’n eller nå’t att längta till eller tänka på. Nå’n du inte träffat på länge eller saknat ett tag, nån som alltid finns inom dig och som du vill ge en kram. Det funkar lika bra på en måndag som en onsdag eller en lördag! Ge nån en kram vetja!!

Nu tänker jag lite på den helg som varit och det fina bröllop som vi varit på. Känslosamt och fint och en riktigt trevlig fest efteråt. Mycket sång, känslor och tårar. Tack förresten, för förtroendet att få sjunga en sång önskad av bruden, Lasse Tenanders ”Rötter”. Pirrigt, men riktigt hedersamt!

Igår, söndag blev det kärleken till musiken och ett litet uppträdande på Lillsandsvallen för Göran och mig (Crossroad). Lite mer akustiskt ”avklätt” denna gång för att passa för detta tillfälle, men vi plockade in ett par låtar från vår ordinarie repertoar. Låtarna vi spelade var i tur och ordning, En kväll i Juni, Sound of Silence, Mrs Robinson, Still Haven’t Found What I’m looking for, Take It Easy, Walking in Memphis, Himlen är oskyldigt blå och som avslutning I’m Yours (skön låt, min egen favorit!).

Måste säga att vi hade maximal otur med vädret, då det precis innan vi skulle upp på scenen (en tillfälligt ordnad på ett lastbilsflak) drog in en rejäl kall västanvind och regn, strax innan var det 22 gr varmt och det kändes som temperaturen sjönk 10 grader på bara några minuter där…men så är det att spela ute, hoppas att musiken värmde lite i alla fall 🙂

Mitt under en låt så lättade faktiskt scentältet 1 meter upp i luften så man kan väl säga att vi spelade så taket lyfte 🙂

Sonen (11 år) fick låna kameran och fota lite….

Kärlek ja… och måndag. Idag blev Göran kär i en buss och köpte en turnébulle – titta vad fin den är!

Kram!Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x