Jäklar vad spam det kommer….

Spam = skräppost som kommer till brevlådor hemsidor, bloggar mm som kommentarer.
Det kommer massor av sånt ”skit” när man bedriver internetverksamhet – antar att många av er får det i mailen också. Som tur är finns det väldigt fina filter som filtrerar bort eländet. Jag har installerat ett sådant för denna sida det fungerar väldigt bra. Det plockar bort skräppost varenda dag. Hade jag inte det så skulle sidan vara full av en massa konstiga kommentarer.

Denna arbetsvecka har varit en av dom mest intensiva i mitt arbetsliv, undrar hur många timmar jag jobbat, troligtvis över 70 timmar – IT-världen, främst delar som jobbar med utveckling, är inte alltid så kul – lagom är bäst!
Men, nu har det varit fredagsmys och det har varit jätteskönt! God middag med ett glas vin tillsammans med frugan och sedan ännu ett glas rött tillsammans  med mörk choklad till – underbart!

I torsdags vann MODO en skön seger borta mot Timrå! Bra att ha med i ryggen vid nästa veckas Sundsvallsbesök 😉

..och ikväll, fredag, har jag som vanligt spanat in Idol, programmet som jag fängslas av varje år, av någon anledning, men jag gillar att följa utvecklingen av blivande idoler. Ikväll åkte en fantastisk sångfågel ut. Troligtvis pga fel låtval, men jag har min favorit Mariette kvar!

En liten hint om vad som kommer snart i Rissna – det blir stor utförsäljning på Sannas Tygbutik inom kort – missa inte det! Det kommer mer information här inom kort. Då kommer du att kunna göra riktiga fynd till kanonpriser!

Hörrni – jag hoppas ni får en skön avslutning på veckan. Låt det inte sluta med fredagsmys. Låt det även bli både lördagsmys och söndagsmys!

…och grattis Barack till ditt fina pris!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x