Ingen ”direktsändning” av Melodikrysset

Hej!

Idag blir det ingen ”direktsändning” av Melodikrysset för min del. Jag kommer att lyssna på sändningen i efterhand och lägga ut mina ideer om resultat lite senare idag. Lycka till alla ni kryssare!

Idag ska vi på en liten mini-teater för vårt föräldrakooperativ, där vår yngste son går på fritids. Sedan har vi fixardag där också.


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kurre werner
Guest
kurre werner
14 år sedan

Hejsan Tråkigt att Du inte kunde delta live idag. Alltid kul att följa Dina kommentarer. Jag försökte på egen hand. Här kommer mitt förslag L5 Ta av dig SKOrna V11 POVEL ramel V 1 TOM JONES L 2 sveriges MAGASIN V7 REGINALD elton john V10 RONAN keating V13 17 år tror jag visst ATT jag var L1 TYROLERHATT L11 det var PÅ capri vi mötte varandra kaffe-time L12 genom ELD och vatten L6 mike OLDFIELD V8 LISA STANSFIELD L9 säg minns NI mig än (tango i nizza) L4 NOLLA (2010) L3 tove JANSSON (höstvisa) Önskar en Trevlig helg. Själv ska… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x