Idag har Finn namnsdag – själv kallas jag nörd!

Jo, min kära hustru har fått för sig att jag är en sån – eller i alla fall så fort ordet tekniknörd kommer på tal så får jag ett underligt mystiskt leende. -Inte jag, inte i min ålder heller…, eller….

Bara för att jag byter kamera igen till en Nikon D90, bytte dator till Macbook nyligen, ”behöver” nya gitarrer, och andra livsnödvändiga saker. Varför förstår ingen mig?!? Varför blir min hustru vettskrämd så fort det annonseras om en ny pryl på internet eller i tidningar eller tv – jag förstår inte?dsc_4931

..och inte förstår jag varför rådjuren har kommit hem till oss för att smaska i sig det vi har planterat på tomten!! Vi har tre stycken som besöker oss dagligen för att hitta nåt ätbart. Men, men, dom är i alla fall fina att se på…

Ursäkta bilden är helkass, men jag fotade lite snabbt genom fönstret för att hinna fånga upp dom på bild.

skarmavbild-2009-10-15-kl-224420Hockeyn – jag är nog inte ensam om att vara lite deppig nu, eller vad säger ni Ronnie och BG?

Det är ju ”rena natta” – det ser inte bra ut!!
Varför har vissa lag mer otur än andra?

Okej, än ska man väl inte ge upp,men inledningen av årets Elitserie är allt annat än positiv

…åsså var det fredagsmys igen – mys på i höstmörkret – tänd ett ljus vetja, häll upp ett glas gott vin, en bit mörk choklad och njut!

Vi ses och hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bengt Grande
Guest
Bengt Grande
14 år sedan

Håller fullt med om hockeyn, vi kanske skall sätta oss en kväll med tbh och reda ut saker och ting + lite taktik snack.

Ha de gott// B.G

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x