Gräsänkling och mildare

Hej därute!

Feberfri igen efter några dagar av lite matthet, men ute har det varit riktigt kallt, -17 som lägst här, men jag vet att man haft neråt -20 på flera håll här i närheten. Nu verkar det vara mildare vindar på gång, lite trist faktiskt om det ska bli plusgrader igen, men prognosen pekar tyvärr på mild väder åtminstone en vecka framåt.

Som flera av er vet så broderar min fru handdukar (www.tyg.nu). Tidigare i höst frågade hon mig om det var nåt fel på webbutiken. -Det kommer ju aldrig in några beställningar, sa hon… o jag dök in i webbutiken för att testa, inget fel hittade jag…
Undrar lite om hon inte ångrar sin fråga idag, det verkar vara rena stormen av beställningar inför jul… undrar vad folk ska med alla handdukar till

Crossroad har inte repat denna vecka pga att jag varit sjuk, men till veckan blir det nog full rulle igen. Vi har lite nya låtar på gång igen, för trots att det funkade bra på spelningen i Rissna så vill vi vässa repertoaren ytterligare – känns spännande. Spela in några låtar har vi också planer på!! Blivande listetta?! Kanske inte, men kul ändå. Inspelningsverktygen är Mac (naturligtvis) samt Logic och Saffire ljudkort.

Fredag igen och det känns bra! Blir väl lite god mat och sen mys framför tv:n, med tanke på veckan med både förkylning och en hel del övertid på jobbet, så kan det sluta med att man somnar i soffan också. På lördag ska jag väl försöka trassla ut min hustru ur symaskinen nån timma för då ska vi på julbord – perfekt!! Sen återgår väl jag till gräsänklingsläge igen. Det fortsätter ju att trilla in handduksbeställningar till jul – julen verkar ju populär. Det står 5-0 till julen i min lilla miniundersökning.

Vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x