Ett par dar utan min kära Mac…

…förlåt hustru, menar jag ju naturligtvis!!! Oj, vad fel det kan bli, när man sitter och skriver!

Fel blev det i inledningen av årets Elitserie också – MODO åkte på däng i första matchen… förresten Ronnie, jag lovar att lägga upp loggan även i år, så du kommer ihåg hur den ser ut. Foppa ska ju stärka laget ett tag också är det tänkt..

Jag har varit Sundsvall ett par dagar och bl.a träffat min nya divisionschef, direkt kommen från OMX Nasdaq. Ett spännande möte faktiskt!

Egentligen kan man nog säga att jag (och min familj) haft lite tur idag, som sitter här ikväll. Hemresan från stan idag hade kunnat sluta riktigt illa… På vägen hem från Östersund hoppade 3 älgar upp på vägen, en ko med två kalvar på en 110-väg. Det blev ”världens tvärnit” från 110 ner till noll med två av älgarna passerande centimetrar framför motorhuven. Den andra kalven vände och sprang ner i diket igen…. Oj, vilken pulshöjning det blev. Man behöver faktiskt pusta ut några sekunder innan man kan fortsätta köra efter en sån upplevelse.

Vad säger ni om Västberga-rånet då? Hyfsad kupp faktiskt, undrar hur mycket man fick med sig egentligen! Först ser man det på film, sen går det några år så är det verklighet, historien upprepar sig.

Ja, det är helg igen och det känns helrätt. Det blir nog lite äppelplockning i helgen infrysning. Det ska visst gå alldeles utmärkt att frysa in äpplen, så det måste vi testa.
Osså var det dagens byskvaller – det är inflyttning på gång hit till Rissna igen. Ett ungt par på väg hit…, säger inte mer nu…..!!

Passa på att njuta nu – det är helg, gapa och svälj! Sköt om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x