En skön söndag kväll

dsc_0336-1Den här helgen har faktiskt bjudit på lite solstrålar – riktigt härligt! Solen silade fram mellan träden vid gårdagens promenad ute i skogen. Nu är det faktiskt bara en vecka kvar tills det vänder och blir ljusare igen – fantastiskt vad tiden går fort!

På vägen hem fångade jag ett hygge med björk som den här årstiden lyser helt rött när inga löv finns kvar och dessutom ingen snö finns som gör det hela vitt och ljust. Naturen är intressant i sina färgväxlingar.
Samma hygge lyser alldeles grönt när det är sommar!

dsc_0341-1

..och efter ett litet städryck igår (ja-ja, inte mitt påhitt, utan frugan som tyckte det var dags för en vända på kontoret och musikrummet) så fick jag en ljus idé. Eftersom ingen ville köpa mitt kontorsbord som jag slängde ut tidigare i höst, så bestämde jag mig för att slipa ner det och måla om det – så åker det väl in i musikrummet igen 😉

…och mitt kära MODO slog Luleå igår på bortaplan med 1-2. Nu är det lite uppehåll i Elitserien fram till Annandan då det blir lokalderby mellan Timrå-MODO. Det blir säkert en intressant match

Ja, så var det söndag kväll och efter en dag på stan med lite julhandel så var det riktigt skönt att krypa ner i soffan med en kopp kaffe och lite likör… mmm va gott!

dsc_0361-1

Sköt om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x