Det står två BMW på uppfarten – jodå….

Det blev en snabb resa ner till huvudstaden i helgen. Blåste ner fredag eftermiddag och åter lördag.

Vi hittade en matsalsgrupp på Blocket.se, en nästan likadan som den vi egentligen ville ha. Bilden på Blocket var inte så bra så vi litade på säljaren som sa att det var en grupp från Svenssons i Lammhult – vi ville egentligen ha en Kallholmen-grupp.
Okej, väl nere i Täby så ringde Susanne till säljaren och vi fick en färdbeskrivning till deras tomt, det hade ju hunnit bli mörkt så man såg inte vad det stod på brevlådor och hus… – Ett grått hus och det står två BMW på uppfarten, sa han.

Vi snurrade iväg in i detta område som visade sig tillhöra de finare kvarteren. Jag slog mig för pannan och utbrast nog ett –va f-n, när vi kom dit. Var och varannan villa var grå och på varenda uppfart stod det dubbla BMW’er!!!

Men vi hittade dit till slut och lastade bord o stolar och gav oss iväg hemåt, lite fundersamma på om det var en möbelgrupp från Svenssons i Lammhult vi hade köpt…

Även resan ut från detta villområde blev rolig upplevelse – vi programmerade vår GPS i bilen (med kartor från 2005) – och gissa om det var ombyggt, nybyggt och flyttade vägar, utfarter o rondeller sedan dess?!?! -Försök göra en u-sväng, -vänd, -sväng vänster (dit där det inte fanns nån väg), -kör rakt fram (där  det inte heller fanns nån väg), var det ständiga uppmaningar om från GPS’n! Men eftersom vi är hemma nu så löste det sig! Härligt med teknik!!

dsc_47101

Ok, väl hemma så tittade vi igenom möblemanget vi köpt – OCH – vilken överraskning när vi ser att det är Kallholmens möbler vi har köpt, till en bråkdel av vad dom skulle kostat nya… och helt oslitna!! Nu ska dom målas om, men det är sånt som Susanne gillar att pyssla med.

dsc_4726Ikväll susade det förbi två trumpetande svanar ovanför vår gård och eftersom jag hade kameran i högsta hugg kunde jag inte låta bli att slänga iväg en serie bilder på dom. Kan bli lite kul när det blir omvänd effekt, att det som normalt ska vara ljust blir mörkt, beroende på solens vinkel och skuggning.

Nu blir det finväder här i Rissnaområdet ett par dagar.

Ha en bra start på veckan – vi ses!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x