Det regnar o blåser

….ja, valvindar alltså.. och dom blåser kors o tvärs. Sanslöst vilka förändringar det är i EU-valet. Men jag tror vi ska ta dem på allvar. De stora ”gamla” partierna får nog se sig för lite i fortsättningen. När man såg kartan över i vilka ålderskategorier de olika partierna hade störst stöd så fanns alla de ”gamla” partierna bland 65+ och den nya Piratpartiet och Miljöpartiet bland de unga väljarna 18-30 år. Nåt att fundera på för politikerna…

Strunt i valet nu. När ska det bli sommar igen? Förra dygnet kom det 11,3 mm regn och temperaturen är inget att hurra över. Det har ju regnat en hel del idag också. Och ser man prognosen till helgen så ser det ut att kunna komma en hel del nederbörd på lördag – huh!!

Det är spännande dagar just nu för oss Apple/Mac-älskare – nya modeller av både datorer och telefoner presenteras – och jag har precis fått veta att det släpps nya modeller av iPhone och till betydligt lägre priser än tidigare!!
Om du är intresserad av de nya prylarna(några Apple-fantaster finns det väl) så finns dom här: ”klick

Pga förkylning o feber så har det inte blivit så mycket fotande de senaste dagarna så jag har inte så mycket nytt att komma med – även om jag har ett gigantiskt fotoarkiv att gräva ur.

På fågelfronten så kan jag meddela att en ringduva har byggt bo ute på våran gård – i en tall mitt ute på gården! Det har jag inte varit med om förut att ringduvor bygger inne i samhällen och i ett träd på gården. Det blir intressant att följa och se om det blir ”smått” snart.

Sköt om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x