Det regnar i Rissna

Ikväll kom det lite regn. Kanske välbehövligt – så det blir nå’ mygg snart – det har varit lite lite av den varan ännu. Tänk er en norrländsk sommar utan mygg – huh…! 😉
Men häggen den blommar i alla fall och det växer så det knakar och om väderprognoserna stämmer så kommer det väl att bli rena explosionen till helgen och till veckan – det ska ju bli högsommartemperaturer….

I år har vi satt lite vitlök och dom har faktiskt börjat komma upp ur jorden – det blir spännande.

Crossroad

När vi i Crossroad är ute och spelar så ställs vi inför olika publik varje gång men även om åldrarna på de som är på de olika festerna varierar högst väsentligt (allt från 20 upp till 70) så är det förvånande vad alla ”går igång på” vad gäller låtar för att släppa loss, dansa och tjoa till. Tomas Ledins låtar är klockrena – det drar alltid igång folket, liksom ZZ Top – Gimmie All Your Lovin.. det finns flera också…. Det är fascinerande att vissa låtar skapar feststämning oavsett ålder.
Nu i dagarna har herr Ledin släppt en ny singel som garanterat blir en festhit…, just precis, den ska vi repa in nu. Den står på inrepningslistan tillsammans med en gammal Mikael Rickforslåt Boom-Boom och en gammal hit som heter I am the one and only.

Nä, nu är det slut på skrivklådan – ha de’ gött därute i vida världen!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x