Dag 1

2010-01-01

Hej!
Nu har vi då vaknat upp till den första dagen i det nya decenniet!
För min egen del blev väl inte starten precis som jag tänkt mig. Vårt fyrverkeri lyckades skrämma slag på katten så varken hon eller vi här hemma har kunnat sova inatt. Jag har inte tyckt om fyrverkerier sedan ungdomsåren, främst med tanke på att man haft djur som man vet far illa av detta. Hoppas hon kommer över eländet snart….

Den andra dåliga starten var nog utskicket av nyårs-SMS inatt. Jag hade laddat upp med en lång sändlista till vänner både här o där. Men som vanligt så var det tjuvtjockt i nätet strax efter tolvslaget… MEN… min smarta iPhone skickade iväg dessa senare i natt när det blev lite lugnare i telenätet. Så till er vänner (eller före detta nu!!) förlåt om jag väckte er inpå småtimmarna 🙁

Nytt år som sagt. Jag (m.fl) fick ett väldigt fint brev (epost) från Bosse Lindgren kring hur vi egentligen prioriterar vår tid, vi har inte tid med varandra längre, vi har inte tid för oss själva längre, vi har bara tid med alla ”måsten”. Tänk om vi kunde sätta av lite mer tid för sånt som vi vill göra, fritidsintressen, hobbyverksamheter, vänner, familjer – vad otroligt mycket bättre vi skulle må!

Nu gör vi så, eller hur? Vi hittar på lite sånt vi vill göra under 2010 – lovar ni det??

God fortsättning på er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x