Bävrar och beckasiner

Helgen slut och det är dags för en ny vecka.
…och äntligen lite varmare väder, så det går att vara ute igen utan att frysa.

Dagens rätt blev en hel del musik faktiskt, Göran och jag gjorde ett riktigt långrep med 4 timmars gnuggande av låtar. Det är ju turnédags snart igen så det är bäst att vässa sångstämman och gitarrplinket!

I musikrummet har mest Susanne härjat idag med penseln (törs inte vara i närheten då 🙂 ). Jag kan förresten visa en minatyrbild av fondtapeten som ska sitta på en kortvägg. Ni får bara se en liten bild, vill ni se mera får ni komma o titta live 🙂

Bilden är helt och hållet egenkomponerad. Ska bli spännande att få se den på plats!

Kvällen blev faktiskt lite intressant då jag tog mig en promenad och fick se två bävrar. Jag kom inte så nära dom men fick i alla fall ett par bilder på dem. Eftersom det var lite sent på kvällen så var inte ljuset det bästa för fotografering, men stämningen var helt underbar, med alla ljuden från fåglarna ute i skogen – stämningsfullt!

På vägen hem fick jag även syn på en beckasin som satt uppe i en torrtall. Jag testade att ”spela” lite för den med inspelat fågelljud (enkelbeckasin) som jag hade i telefonen och efter en stund började den svara – intressant!

Jag kom den inte så nära men fångande den på bild ändå. Bilden till höger är en förstoring av samma foto, klicka på den så ser ni fågeln lite bättre.

Ta hand om er alla vänner!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Guest
Eva
14 år sedan

Snygg tapet!
Cool kombination med natur och musik.
Vilken designer du är! 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x