Alla Helgons Helg

dsc_0192Denna helg har i barnens värld fått en helt annan betydelse än vad vi är vana vid – Halloween, heter den…
Barnen ”ska ha” utstyrsel för flera hundra spänn för denna helg och handlarna gnuggar händerna 🙂

Antar att det kan kännas lite främmande för många äldre med denna amerikanska kultur i Sverige.

Gick Melodikrysset bra idag? Fint! -jag och frugan klarade av det även denna gång, det flyter på riktigt bra…

Idol – ett av mina favoritprogram på tv på fredagskvällarna – vete tusan varför jag gillar det, men det gör jag.
…och igår åkte vår närmaste kandidat ifrån Dorotea ut – helt otroligt med tanke på att det finns andra med som knappt kan sjunga!! Men, som alla andra program, så ska det väl reta, uppröra och fånga oss!!

Ikväll är det dags för ett jämtlandsband att kliva upp på scenen på dansbandskampen!

Ring och rösta!

Jag har i min dator börjat jobba med ett nytt program som heter Lightroom för att hålla reda på alla tusentals bilder som blir av allt fotograferande. Det verkar vara ett riktigt bra program för detta ändamål – men det är banne mig en tröskel att ta sig över innan man är igång – men skam de som ger sig. Jag kommer att skriva lite mer om programmet så fort jag lärt mig det lite mer.

Nä, nu har jag inte tid med er mer – dax att hoppa in i duschen och sedan iväg på tygaffär – spännande värre!!

Sköt om er, njut av helgen – tänd ett ljus och tänk på era nära och kära!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x