22.52 torsdag kväll

Det är ljust ute så sent på kvällen!
Jag är precis hemkommen från en liten åktur på några skogsbilvägar. Tanken var att jag skulle få se lite djur och få några fina bilder. Men tji fick jag – det här var vad jag lyckades fånga på bild – en suddig rumpa…..

dsc_2540

..men en fantastiskt fin kväll var det – inte ett moln på himlen.

dsc_2541

Jag stannade till vid Baksjön och gick ner till vattnet och satte mig en stund strax efter solnedgången och det var en trolsk, härlig stämning. Alldeles vindstilla. Varje ljud i naturen hördes. Några måsar som låt lite försiktigt, en gök som hoade långt borta och duvar som kuttrade sin dova sång och dessutom en hel kavalkad av andra fåglar som spelade. Efter en liten stund fick jag dessutom höra några rådjur skälla uppe i skogen en bit från där jag satt och med det eko som blir när det är alldeles tyst i övrigt så blir det en fantastisk stämning.

dsc_2552


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x