Vilken söndag!

Det måste vara det här som kallas sköna söndag! Här i Rissna har vi haft underbart, strålande vårvinterväder. Inte ett moln på himlen under hela dan!

Här hemma grävde vi ner oss i en snödriva och där blev vi kvar under hela dan. Vi stekte t.o.m kolbullar ute på gården till lunch – riktigt j-kla skönt var det faktiskt och kisse gillar skaren som är nu, hon kan gå obehindrat överallt!

Idag var det faktiskt första gången på länge som jag började längta till sommarfjäll och fjällvandring igen. Nåt jag älskar faktiskt – det är så otroligt avkopplande och skönt och fri från all vardagsstress.

..och ikväll var jag iväg på Rissnaortens Hembygdsförenings årsmöte. Inte allför många som kom, men ett 20-tal var vi där i alla fall. Föreningen har gått runt ett år till och rockfesten vi (jag o Göran) spelade på var det enskilt största inkomstevenemanget under fjolåret – de’ kändes ”gött”. Ett annat ämne som intresserade mig på årsmötet var att det finns möjlighet att söka pengar och bidrag till att ordna ett till, lite längre, skidspår här i Rissna. Det skulle vara ”kanon” med tanke på den framgångsvind som just nu blåser i längdskidåkningen efter vinterns svenska framgångar. Jag hoppas verkligen att det är nåt som går att genomföra.

På musikfronten är det Fire som gäller just nu, jag gillar den Bruce Springsteen-låten helskarpt!
Bruce spelade aldrig in den låten i studio utan endast live. Meningen var att Elvis Presley skulle göra den men så hände det oväntade – Elvis dog. Istället fick Bruce kompis Robert Gordon spela in låten. Men det var en helt annan grupp som gjorde låten känd – tjejgruppen Pointer Sisters. Nu ska den bli känd i Rissna också 😉

Helgen slut – nu blir det Sundsvall för min del ett par dagar igen.

Sköt om er, njut av vårvintern. Snart är det påsk och då brukar vintern ta tvärslut.

Hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x