Vår i sikte!

Tung vecka men fint väder!
Veckan började tungt med förlust mot Timrå – i hockey’n! Men kvällens resultat var betydligt bättre – 8-0 för mitt kära MODO mot serieledarna Linköping (ja, dom är väl inte serieledare längre efter denna kväll)!

Jäklar vilket fint väder det är – nu är det vår i sikte! Så skönt att solen kommit tillbaka, fåglarna börjar kvittra och det är gnistrande vackert här i Jämtland – grattis 08-or som firar sportlov här denna vecka! Det är lite kallt på morro’n men efter några timmar helt underbart!

Tyvärr har jag inga nytagna bilder att lägga upp, det har blivit lite av fotande den senaste tiden – lite av allting förresten (förutom jobb då förstås 😉 ) – det har varit lite tungt ett tag, kan det bero den kalla vintern… hoppas på en vändning snart, men solen, värmen, musiken och kärleken ska väl fixa det! Jag lovar att ”spotta ut” lite mer bilder framöver…

Vad händer här i Rissna med omnejd då?
Jo, på lördag är det fiskepremiär uppe på Stortjärn, ett stenkast från där jag bor (man måste kasta högt över ett berg) – det brukar dras upp en del fina fiskar den da’n! Ta chansen du också och pimpla lite till helgen 😉

Fakta: lördag 6 mars kl 9-15. Fiskekort 120 kr / 5 fiskar (öring o röding)

Sköt om er alla i vårsolen – och tänk på att ta hand om er, gör inte bara en massa måsten – gör sånt ni vill göra också – dagarna går inte i repris! Själv ska jag försöka leva lite mer så.

Kram och trevlig helg!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x