Vår i luften faktiskt!

Jag tog mig en skön lunchpromenad idag. Och kameran fick följa med naturligtvis, man vet ju aldrig om man hittar en myra eller nåt annat att sätta linsen mot. Och banne mig, hittade jag inte just en livlig myrstack!
Det var full intensitet i stacken. Det såg ut som miljoner myror krypande och kravlande ovanpå varandra 🙂

Lutade mig mot en björk en stund och tog in lite vårsol och då surrade helt plötsligt en fluga ovanför mitt huvud…
– aha, nästa vårtecken, tänkte jag!
Så även den fick vara med på bild. Och på samma ställe som flugan satte sig så satt även en spindel och solade sig – våren är på väg!

Som vanligt när det börjar bli vår så kommer mina vandringskänslor fram också. Och jag tänkte skriva lite om det här med vandring och lite tips och funderingar om vad jag har lärt mig under ett antal år som vandrare. Så jag håller på att bygga upp en sida här på rissna.se med lite tankar och tips kring detta med utrustning och annat som rör vandring i fjällen.

 


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x