Musikrummet nästan klart – jag har flyttat tillbaka alla instrument och det är dax att koppla upp hela rasket igen – inklusive mina nya ADAM A7 monitorer – spännande! Känner mig som en liten pojke som väntar på julafton! Det tog dryga 3 veckor att få ordning på hemstudion, men nu är det gjort – gud så skönt! Jag kommer att mixa klart några Crossroad-låtar som vi sedan kommer att släppa fritt för dom som vill ha ett ex.

Ikväll har vi repat igen i Crossroad (det blir nog ett par vändor i veckan nu för att ladda ordentligt innan midsommar).
Många sköna låtar hann vi med. Det är ju som sagt turnédax snart – midsommarafton bär det av till Fjällsta/Torsäng. Välkommen dit alla! Då blir det hålligång i logen. Creedence, Ledin, Eagles, och många andra goa låtar!

Jaha – åsså var det rubriken – varför är jag så glad att jag lyckats då?
Jo, jag har tagit mig igenom hela den krångliga textmassan på den underbara låten I’m Yours ikväll – Göran och jag i Crossroad ska uppträda på en sommarfest lite senare i juli och då blir det premiär för den låten offentligt. Det blir en halvtimme blandat med både lite akustiskt, 2 gitarrer ( och kanske en ukulele), och med komp – det blir en ny erfarenhet – men spännande! Har ni möjlighet att komma till Rissna och Lillsandsvallen då så är ni naturligtvis välkomna att komma o lyssna – ju fler som kommer, desto mer nervös blir jag – o bara det blir ju spännande 🙂

Jag slänger ut en blänkare här när det börjar närma sig!

I’m Yours!