Tillökning i studion!

Fredag kväll och feber och förkyld – ingen bra kombination….

..och jag som precis införskaffat en ny studiomick till min hemstudio, inhandlad på Musikbörsen i Sundsvall nu i veckan!
Sugen på att testa den och börja spela in lite nya låtar, har en hel del ”skisser” i anteckningsboken.
Jag brukar skriva ner lite hur jag vill att låtarna ska spelas in och byggas upp. Man gör liksom en plan över hur låten ska byggas upp, vilka instrument som ska finnas var osv… Ganska bra att ha det till hands sedan när man ska bygga upp låten i musikprogrammet. Det är förresten vanligt inom studiovärlden att jobba så.

Förutom mina egna inspelningsidéer så har jag en hel del låtar till Crossroad som ska fixas, samt lite annat spännande också med några duktiga sångare och sångerskor som vill spela in några låtar. Sen var det ju det här med tiden också…, det finns ju ett jobb att sköta på dagtid.
Men allra först måste jag bli av med förkylningen jag dragit på mig!

Det här är senaste nyinvesteringen;

Ha en skön fredagkväll – nu blir det ett glas vin till – eller en whiskey. Enligt säker källa på Facebook så ska det vara bra (eller i alla fall en roligare förkylning).

Skål!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x