Take It To The Limit

Igår var det höstmarknad i Åre och rea på Lundhags!

Så kreditkortet fick följa med på utflykt igår 🙂

På Lundhags var det riktigt trångt med folk från hela Sverige tror jag, men det är bra…., jag tycker det är riktigt kul att vi har ett så starkt varumärke härifrån Jämtland. Naturligtvis handlade vi lite också men det blev inte så mycket….

Vidare till Åre där det blev en ”heldag” i strålande vackert höstväder. Massor av folk och trevligt! …och jag som gillar fjällluft och närheten till vidderna i fjällen trivs jättebra i sådan miljö.

Man kan ana att vintern är på väg. Det ligger små, små snöfläckar på Åreskutan….

Mycket folk som sagt, vi fick parkera långt utanför samhället, så det blev en långpromenad in till Åre. Men vad gör det, vädret var strålande!

Mycket att titta på och skönt att bara gå omkring och må gott i solen. Massor av marknadsstånd på torget i Åre.

En hel del tittande i affärer blev det också naturligtvis, det finns otroligt mycket fina kläder och plagg som vi blev förtjusta i.
Men det är ju plånboken som styr…
…måste berätta en sak vi hörde;  jag stod o klämde på en tröja för 800:- och Susanne tittade på några andra plagg, men vi kom inte till skott så det blev ingen affär, samtidigt stod en familj med tre barn och tittade på lite kläder och bestämde rakt av på stående fot att ”-vi tar dom här, dom får ett varsitt set skalkläder”. Barnen var gissningsvis mellan 3 och 7 år, jackan kostade 3600:- och byxan 1800:- !! Räkna själv så får ni se var den affären gick loss på 🙂

Ni som tittar på Robinsson, känner ni igen mannen här i mittenbilden?

Äta måste man ju också under dan, Susanne o jag testade en renkebab med en god sås till som det var lingon i – gott! Anton höll sig till lite mer traditionell matt (hambugare 🙂 )

Vi åkte upp till Fjällgården också, men hjälp av Åre Bergbana. Sagolika höstfärger är det som sprakar längs bergssluttningarna och bergbanans gamla vagnar sken så fint i höstsolen!
Däruppe spelade ett coverband lite sköna låtar och jag passade på att önska I’m Yours 🙂 – nu kunde dom inte den riktigt men det gick bra ändå.. dom sa… ”-då får ni vara med och sjunga isåfall!

Ja, ja, även om man inte handlar så mycket kläder o prylar så trillar det iväg en hel del pengar ändå under en sån här utflykt – men trevligt var det!

Till slut var stånden tomma, solen gick ner över Jämtlands Stockholm och det var dags att åka hemåt…

Såg lite ”roliga” moln också och ”störd som man är” så var jag bara tvungen att fota dom…och lägga ut här….
(alla bilder är klickbara så du kan se dem i större format)

Ha en fortsatt skön söndag!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x